(HABER MERKEZİ)- Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, bir rekora imza attı ve yaklaşık 80 günlük süreçte 1 milyondan fazla adım attı.

Adaylıkları açıklandıktan sonra sahada çalışmalar yürüten siyasi parti belediye başkan adayları arasında yer alan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak seçim döneminde attığı adım sayısıyla dikkat çekti.

Bolu sokaklarını karış karış gezen Durak, yaklaşık 80 günlük seçim süreci boyunca dernek, kamu kurumu, fabrika ve topluluk ziyaretleri olarak gerçekleştirilen analize göre 440 farklı noktada vatandaşlarla buluştu.

Daha sınırlı bir alanda faaliyet gösteren AK Parti adayı Muhammed Emin Demirkol 279, CHP adayı Tanju Özcan ise 155 farklı noktada vatandaşlara ulaştı.

2022 Aralık ayında Bolu’ya MHP İl Başkanı olarak görevlendirildikten milliyetçi ülkücü harekete gönül verenleri bir çatı altında toplayan İlhan Durak, o günden bugüne sahadan ayrılmadı.

14 Mayıs’ta büyük bir başarıya imza atarak Bolu’dan yıllar sonra bir milletvekili çıkarılmasında büyük bir rol oynayan Durak, dur durak bilmeden çalışarak yerel seçim süreci öncesinde de vatandaşların iyi gününde kötü gününde hep yanında oldu.

MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak geride kalan bu süreçte yaklaşık günde ortalama 13 bin 125 adım atarak toplamda 1 milyonu aşkın adımla bir rekora da imza atmış oldu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ