(Haber: Huri Afacan) - Kıbrıscık’ta göreve başlayan Kaymakam Metehan Güngör, “Tüm vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır” dedi.

 

Ataması yapılarak, Bolu’nun Kıbrıscık ilçesinde göreve başlayan Kaymakam Metehan Güngör, mesaj yayımladı. Hizmet odaklı bir anlayışla çalışacaklarını ifade eden Güngör, kamu hizmetlerini etkin ve adil olarak kullanacaklarını ifade etti. Güngör’ün mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Kıbrıscık’ta göreve başlarken sizlere hizmet etme fırsatına sahip olmanın onur ve mutluluğunu içerisinde tüm Kıbrıscıklı hemşerilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Kaymakamlık görevini ifa edeceğim süre içerisinde vatandaş odaklı hizmet anlayışı temel anlayışımız olacaktır. Bu anlayış doğrultusunda tüm vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Kamu hizmetlerinin etkin, hızlı, adil ve tarafsız bir şekilde vatandaşlarımıza sunulması çabası içerisinde olacağım. Tüm mesai arkadaşlarımla, yerel yöneticilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla birlik beraberlik ve ekip ruhu içerisinde ilçemizin kalkınması ve daha yaşanılır bir ilçe olması yönündeki çalışmalar önceliğimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Müstesna vatandaşlarımıza selam ve saygılarımı sunarken, Kıbrıscık’a hizmetin onurunu taşımanın ve sorumluluğunu üstlenmenin mutluluğunu yaşadığımı tekrardan ifade etmek isterim”

Editör: Oğuzhan EKE