(Haber: Servet Gökçek) - Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını ve hastaları ziyaret etti.

Vali Erkan Kılıç , Kurban Bayramı dolayısıyla Bolu 8 No’lu Yamaner Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu (ASHİ), Bolu 3 No’lu Şehit Ayhan Adanur Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil ve yatan hasta servis ünitelerini ziyaret etti.

Hasta ve hasta yakınları ile sohbet ederek geçmiş olsun temennisinde bulunan ve bayramlarını kutlayan Vali Kılıç, hastaların sağlık durumları hakkında sağlık personelinden bilgiler alarak, özveriyle görev yapan sağlık personelinin bayramını kutladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Bolu 8 No’lu Yamaner Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu (ASHİ) ile Bolu 3 No’lu Şehit Ayhan Adanur Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu (ASHİ) ziyaretinde Vali Kılıç, Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görevli personelle tek tek bayramlaşarak, “Sizler vatandaşlarımıza en zor durumlarında en hızlı hizmeti vermek için görevinizin başındasınız. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Muhabir: Servet Gökçek