Yedigöller yolu üzerindeki orman köylülerini ziyaret eden MHP Milletvekili İsmail Akgül, “Yedigöller yolunun yapılması, bizlerin ve tüm yetkililerin boynunun borcu” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, eşi Nurşen Akgül ile beraber Bolu’nun Yedigöller Yolu üzerindeki yerli üreticileri ziyaret etti. Güzergâhtaki tüm tezgâhlara tek tek uğrayan Akgül, orman köylülerinin istek ve sıkıntılarını dinledi.

“GÖZ BEBEĞİ BİR DOĞA HARİKASI”

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Akgül, Yedigöller’in önemine dikkat çekerek, “Yedigöller yolu üzerinde el emeği, göz nuru mamullerini satarak geçimlerini sağlayan orman köylülerimizi ziyaret etmiştik. Yedigöller sadece Bolu’nun değil Türkiye’nin göz bebeği bir doğa harikasıdır. Yedigöller’i bir cazibe merkezi haline getirmek hem Bolumuz hem de burada yaşayan orman köylülerimiz için önemlidir” dedi.

“ORMAN KÖYLÜLERİMİZİN GEÇİM KAPISI”

Bölgeye ulaşımda kullanılan yolun yenilenmesi gerektiğini belirterek, “Yedigöller yolunun yapılması ve Orman köylülerimizin geçim kapısı, ekmek parası olan bu tezgahlara sahip çıkılması, hatta daha güzel imkanlara sahip olmasını sağlamak, bizlerin ve tüm yetkililerin boynunun borcudur. Orman köylülerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Oğuzhan Eke