(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin, Köyler Arası Futbol Turnuvası için 64 takımın başvurduğunu açıkladı. Bolu’da yer yıl binlerce kişi tarafından takip edilen Bolu Köyler Arası Futbol turnuvası başlıyor.

Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Cemalettin Metin, bu sene turnuvaya katılmak için başvuru yapan takım sayısını açıkladı.

“64 takımın katılımıyla kura çekimimizi tamamladık”

Başkan Metin, bu yıl turnuvaya 64 takımın başvuru yaptığını belirterek; “İki yıl önce başladığımız köyler arası futbol turnuvası ilk sene 28 takım, ikinci sene 48 takım bu senede 64 takımın katılımıyla kura çekimimizi tamamladık. Şuanda 64 tane takım var. Ufak tefek eksiklikler var onları tamamlamaya çalışıyoruz. Karnaval havasında geçecek bu turnuvanın kardeşlik, dostluk çerçevesinde geçmesini temenni ediyorum. Bu konuda bize destek olan tüm muhtarlara da teşekkür ediyorum” dedi.

“Bolu’daki tesis anlamında güzel ve nezih ortam var”

Turnuva katılan takımlara başarılar dileyen Metin: “Burada en büyük emeği olan isimler muhtarlarımız ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu. Biz burada Gençlikspor tesislerini kullanıyoruz. İllerde sporun başı Gençlik ve Spor İl Müdürlükleridir. Ben buradan Valimize, müdürümüze bize bu imkanları sağladıkları için teşekkür ediyorum. Onların desteği olmadan bizim bunları yapmamız mümkün değil. Bolu’daki tesis anlamında güzel ve nezih ortam var. Bu tesisler olmasa ne bu turnuvaları ne de Türkiye şampiyonalarını yapamayız. Tüm ilde yaşayan insanlar olarak birlik-beraberlik içinde örnek bir turnuva olmasını diliyorum. Ben şimdiden turnuvaya katılan takımlara da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Muhabir: BURHAN YEŞİLTAŞ