Alpağut Mahallesi İzzet Baysal Devlet Hastanesi Bulvarı No:58 adresinde bulunan Esart Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, görkemli bir törenle kapılarını halka açtı. Açılışa, Uzm. Diş Hekimi Elif Soslu Bulut ve Uzm. Diş Hekimi Sinan Bulut’un ev sahipliğinde,Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu MHP Milletvekili İsmail Akgül ve birçok siyasi parti temsilcisi ile kurum müdürleri katıldı.

Açılış töreninde konuşan Uzm. Diş Hekimi Sinan Bulut, Esart Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nin modern donanımı ve deneyimli kadrosuyla bölge halkına en iyi hizmeti sunmayı hedeflediğini belirterek şunları söyledi: "Eşim Elif Soslu Bulut ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde uzmanlıklarımızı tamamladık. Sonra belli bir dönem Bolu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görev aldık. Uzun zamandır hayalini kurduğumuz yerimizi açmak bugüne nasip oldu. Yaklaşık 12 yıllık tecrübemizle bir Bolulu olarak siz değerli hemşerilerimize iyi bir hizmet vermekı adına yola çıktık. Özellikle uzmanlık alanlarımız çene cerrahisi ve estetik cerrahisi başta olmak üzere diş hekimliğinin tüm güncel tedavilerinde hep en iyiyi ve en ileriyi yapmak amacımız. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum." dedi.

Bolu MHP Milletvekili İsmail Akgül ise yaptığı konuşmada, "Bu tür yatırımların Bolu’ya katkısının büyük olacağına inanıyorum. Uzm. Diş Hekimi Elif Soslu Bulut ve Uzm. Diş Hekimi Sinan Bulut’u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Açılışa katılan siyasi parti temsilcileri ve kurum müdürleri, yeni polikliniğin Bolu’ya önemli bir katkı sağlayacağını dile getirerek, Uzm. Diş Hekimi Elif Soslu Bulut ve Uzm. Diş Hekimi Sinan Bulut’a başarılar diledi. Esart Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, son teknolojiye sahip cihazları ve uzman kadrosuyla ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde kaliteyi ön planda tutarak, Bolu halkına hizmet vermeye başladı.

Muhabir: SELDA SELİN ÖZBAY