(HABER MERKEZİ)- 14-20 Nisan Şehitler Haftası sebebiyle Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Teşkilatı garnizon şehitliğine giderek şehit mezarlarına dua etti. Akabinde Bolu Şehit ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Türkiye Harp Malulü Gaziler - Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bolu Şubesi’ne ziyarette bulundu.

Her yıl olduğu gibi bu yılda 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla vatanı uğruna canını feda eden şehitler Bolu’da ve tüm Türkiye’de dualarla anıldı.

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, MHP Merkez İlçe Başkanı Selami Taşdöven, Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem ile il ve ilçe yöneticileri şehitler mezarlığına giderek şehitleri kabirleri başında dualarla andı ve karanfil bıraktı.

ŞEHİT YAKINLARINI DA UNUTMADILAR

MHP Bolu İl Teşkilatı mezarlık ziyaretinin ardından şehit yakınlarını da unutmadı. Bolu Şehit ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Türkiye Harp Malulü Gaziler - Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bolu Şubesi’ni ziyaret eden MHP Bolu il ve ilçe yöneticileri dernek başkanlarına ve yöneticilerine teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

“AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ”

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol; “Bugün huzur ve güven içerisinde yaşama imkanına sahip olduğumuz Güzel Ülkemizi kanları ile yoğurarak bizlere bırakan Şehitlerimizin fedakarlıklarını hiçbir zaman unutmamalıyız. Bu mukaddes yurt topraklarının korunması için birlik ve beraberlik içinde verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmeli, gelecek nesillere bu bilinci aktarmayı, bu güzel vatanı bizlere emanet eden ecdadımıza karşı bir borç bilmeliyiz.

Milletimizin üzerinde yaşadığı toprakları vatan yapma, milli varlığımızı sürdürme, bağımsızlık, insanlık ve barış ideali uğruna canlarını feda eden; birlik ve bütünlüğümüzün, yurt sevgimizin, bayrağımızın ve özgürlüğümüzün ölümsüz simgeleri olan Aziz Şehitlerimizi, her yıl olduğu gibi, bu yıl da rahmet, minnet ve şükranla anıyor, şehit ailelerine ve yakınlarına sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Aslı AKIŞ