(HABER: ASLI AKIŞ)- Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, “İşçi Bayramında, İşçi Kıyımı!” başlığıyla Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı işaret ederek; “İşçi ve alın teri üzerinden siyaset ürettiklerini iddia edenler ne yazık ki 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramının arefesinde ‘Ak Parti’li ve MHP’li siyasilerin sosyal medya paylaşımlarını sadece ve sadece ‘beğendikleri’ için işlerinden çıkarıldıklarını görüyoruz” dedi.

31 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından Bolu halkının iradesinin başkan Tanju Özcan'a ikinci dönem için yetki verdiğini belirterek, Bolu Belediyesi'nin halkın beklentilerini karşılayamadığını ve hayal kırıklığı yaşandığını ifade etti.

“HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Milletvekili Akgül, “Mahalli İdareler seçimleri sonrası, Bolu halkının iradesi sandığa yansımış ve Tanju Özcan’a ikinci dönemi için yetki verilmişti. Bizler Bolu Belediyesi’nin artık iş ve aş üretmesi, halkın yaşamını kolaylaştıran uygulamaları hayata geçirmesini beklerken ne yazık ki hayal kırıklığı yaşamaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 “İŞÇİ KIYIMINA BAŞLADILAR”

MHP ve AK Parti'yi desteklediklerini iddia ederek işçi kıyımına başladıklarını ileri süren milletvekili Akgül; “İşçi ve alın teri üzerinden siyaset ürettiklerini iddia edenler ne yazık ki 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramının arefesinde ‘Ak Parti’li ve MHP’li siyasilerin sosyal medya paylaşımlarını sadece ve sadece ‘beğendikleri’ için işlerinden çıkarıldıklarını görüyoruz.  Daha bir ay önce Milliyetçi söylemler ile şov yapanlar 1 Mayıs işçi ve Emekçi Bayramında sırf MHP’yi ve AKP’yi destekledikleri bahanelerine sığınarak işçi kıyımına başladılar. İşçi bayramında, işçi kıyımına imza atanlar Bolu halkının hafızasında yerlerini almıştır.

“UMARIM BU YANLIŞTAN EN KISA ZAMANDA DÖNER”

Biz gel Bolu’ya hizmet edelim dedikçe kendi ütopyaları için Bolu’ya gerçek yüzünü göstermeye başladı. Umarım bu yanlışından en kısa zamanda döner Bolu’nun evladı olduğunu hatırlar!” ifadelerine yer verdi.

 

Editör: Aslı AKIŞ