(HABER: SELDA SELİN ÖZBAY )- Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak, Geredelilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. MHP Bolu İl Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen iftarda, Geredelilerin yoğun bir katılım göstermesi gözlerden kaçmadı.

İftar programına MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, MHP Gerede Belediye Başkan Adayı Mustafa Çiçek, Bolu Belediye Meclis Üyesi adayları ve Geredeli vatandaşlar katıldı.

İftara katılanlarla tek tek ilgilenen Durak, onların taleplerini ve beklentilerini dikkatle dinledi.

“EMANETİNİZE SAHİP ÇIKAR, BİZ BU İŞİ LAYIKIYLA YAPARIZ”

Her daim samimiyet ve tevazuuyla hareket eden İlhan Durak, “Hemşehriniz Geredeli Ayhan Tabak abimiz bizim kontenjan adayımız yani meclis üye listemizin en başında yer alıyor. Diğer partilerin hiç birinde kontenjan adaylar arasında bir Geredeli hemşehrimiz yok. 31 Martta seçimi kazandığımızda belediyede süreçleri Ayhan abimizle beraber yürüteceğiz İnşallah. Bize güvenin, emanetinize sahip çıkar, biz bu işi layıkıyla yaparız” şeklinde konuştu.

 Bolu'nun yerel sorunlarına dair fikir alışverişinde bulunulan iftarda, aday Durak'ın misafirleri ile gerçekleştirdiği sohbetlerinde samimiyeti bir kez daha görüldü.

Editör: Servet GÖKÇEK