(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluporlu futbolcular, öğle saatlerinde yapılan antrenmanının ardından Manisa FK ile yapacakları zorlu maç öncesi paintball oynayarak stres attı

Boluspor’da futbolcular, öğle saatlerinde yapılan antrenmanının ardından Manisa FK ile yapacakları zorlu maç öncesi paintball oynayarak stres attı.

Kırmızılı beyazlı takımın tüm futbolcuları ve teknik ekip, iki ekip halinde paintball oynadı. İki saat süren oyunda futbolcuların keyifli anlar yaşadığı bildirildi.

Kıran kırana geçen mücadelede, iki ekip halinde karşı karşıya gelen futbolcular, adrenalin dolu anlar yaşadı. İki saat boyunca süren heyecan dolu oyun, futbolcular arasındaki takım ruhunu güçlendirdiği gibi, keyifli anlar yaşanmasını da sağladı.

Takımın moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla düzenlenen bu etkinlik, oyuncular arasındaki iletişimi kuvvetlendirerek saha içindeki uyumu artırmayı hedefliyor. Boluspor'un futbolcularının bir araya gelerek farklı bir ortamda birbirleriyle rekabet etmesi, takımın birlik ve beraberlik duygusunu daha da pekiştirdi.

G Mfx Euc Xs A E Jw IqG Mfx Eul W E A Aq F0OG Mfx Eui W U A A01 KsG Mfx Euc X M A E9 33

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ