(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Trendyol 1.Lig de sezonun en kritik maçına çıkmaya hazırlanan Boluspor, Çorum FK maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlılarda tek hedef 11 Nisan Cumartesi günü oynanacak karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak.

Kırmızı beyazlı oyuncular, teknik direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde dar alan ve pas çalışması gerçekleştirdi.

Karaçayır’da bulunan tesislerde gerçekleşen antrenman, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak koordinesinde yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü.  Oyuncular çalışmaya, ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Çalışma, yarı saha pas çalışmasıyla sona erdi.

“Buraya kadar getirmişiz, kazanacağız”

Boluspor’da yapılan çalışmanın öncesinde kırmızı beyazlıların teknik direktörü Yalçın Koşukavak oyuncularına uyarılarda bulundu. Koşukavak, Cumartesi günü final maçına çıkacaklarını dile getirerek; “Herkesin şansı eşit. Biz kazandığımız takdirde diğer maçların sonuçlarını bekleyeceğiz. Biz iyi oynadığımız sürece skorun geleceğine inanıyorum. Biz son düzlükte böyle bir olayla karşılaşıyoruz. Hala şansımız var. Sizden ricam saha içindeki direktiflerimi uygulamanız. Çok yıpranmadan maç oynamamız gerekiyor. Final maçı. O yüzden de sizden de ricam dinlenme olaylarına dikkat etmeniz. Buraya kadar getirmişiz, kazanacağız. Ondan sonrasına bakacağız. Bizim ve onlar için de kolay bir maç olmayacak, biz kazanıp bekleyeceğiz. Kazanmak sizin elinizde.” şeklinde konuştu” dedi. 

Kırmızı beyazlılar, hafta sonu oynayacağı Çorum FK maçının hazırlıklarını hafta boyunca yapacağı çalışmalarla sürdürecek.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ